<b>LES VEUS DEL PAMANO</b>

TV3 estrena la minisèrie <b>Les veus del Pamano</b>, protagonitzada per Roger Coma, Francesc Orella, Montse Germán, Mar Ulldemolins i Àlex Brendemühl en els principals papers. Dirigida per Lluís M. Güell, la producció està basada en la novel·la homònima de Jaume Cabré. (Emès el 16 i 17/11/09)
LES VEUS DEL PAMANO

LES VEUS DEL PAMANO

TV3 estrena la minisèrie Les veus del Pamano, protagonitzada per Roger Coma, Francesc Orella, Montse Germán, Mar Ulldemolins i Àlex Brendemühl en els principals papers. Dirigida per Lluís M. Güell, la producció està basada en la novel·la homònima de Jaume Cabré. (Emès el 16 i 17/11/09)
Actualitzat
Les veus del Pamano explica en dos capítols, de 79 i 84 minuts respectivament, els temps difícils de després de la Guerra Civil espanyola. Sinopsi Un mestre d'escola, destinat a un petit poble del Pirineu en plena postguerra, es veurà obligat a portar una doble vida, atrapat entre el sector falangista del poble i les lluites secretes dels maquis. Hauran de passar 50 anys perquè es descobreixi la veritat. Fitxa tècnica Coproductors: Televisió de Catalunya, Diagonal Televisió, Mallerich Films-Paco Poch. Amb la participació de TVE, amb la col·laboració de l'ICIC i de la Diputació de Lleida. Amb el suport al desenvolupament del programa MEDIA Direcció: Lluís M. Güell Adaptació i guió: Xesc Barceló, Eduard Cortés Basat en la novel·la homònima de Jaume Cabré Càsting: Pep Armengol Director fotografia: Raimon Lorda So directe: Pep Cáceres Música: Maurici Villavecchia Muntatge: Bernat Aragonés Directora producció: Teresa Enrich Producció executiva Diagonal TV: Albert Sagalés Producció executiva Mallerich Films: Paco Poch Producció executiva TVC: Elisa Plaza, Jordi Serra