Les Terres de l'Ebre conviden a conèixer la seva gastronomia a Fitur

Madrid (ACN).- La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita Rosa Anglès, ha presentat aquest dijous a la Fira Internacional de Turisme el nou col·lectiu de cuina La Ràpita- Delta de l'Ebre per promoure de manera conjunta turisme i gastronomia. Agrupa 15 restauradors de Sant Carles de la Ràpita i 14 productors de les Terres de l'Ebre que donaran a conèixer el 'saborós' saber fer de la zona. Anglès confia que aquesta aposta serveixi per 'desestacionalitzar' el turisme de la zona que es congrega sobretot durant la temporada d'estiu. La regidora creu que és un dia 'històric' per Sant Carles que a partir darà gaudirà d'una 'publicitat més amplia'.
Les Terres de l'Ebre conviden a conèixer la seva gastronomia a Fitur

Les Terres de l'Ebre conviden a conèixer la seva gastronomia a Fitur

Madrid (ACN).- La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita Rosa Anglès, ha presentat aquest dijous a la Fira Internacional de Turisme el nou col·lectiu de cuina La Ràpita- Delta de l'Ebre per promoure de manera conjunta turisme i gastronomia. Agrupa 15 restauradors de Sant Carles de la Ràpita i 14 productors de les Terres de l'Ebre que donaran a conèixer el 'saborós' saber fer de la zona. Anglès confia que aquesta aposta serveixi per 'desestacionalitzar' el turisme de la zona que es congrega sobretot durant la temporada d'estiu. La regidora creu que és un dia 'històric' per Sant Carles que a partir darà gaudirà d'una 'publicitat més amplia'.