1 de maig

Les sortides de Barcelona i les vies cap a la costa concentren les principals cues en la sortida del pont

L'autopista AP-7 i les sortides de Barcelona han concentrat els principals problemes de trànsit en l'Operació Sortida d'aquest llarg cap de setmana amb motiu de la celebració del Primer de Maig. Tot i el dispositiu desplegat pel Servei Català de Trànsit -amb 370 mossos d'esquadra distribuïts per l'AP-7, l'eix del Llobregat i les carreteres de la costa- no s'ha pogut evitar que es registressin llargues cues, que han arribat fins als nou quilòmetres a l'AP-7 a la Roca del Vallès en sentit Girona.

Actualitzat

També a l'AP-7, però a Tarragona i en sentit sud, les cues han arribat fins als cinc quilòmetres. Cues menys importants, però a la mateixa via, s'han registrat a Barberà del Vallès en direcció cap a Girona. Les retencions han estat especialment destacades a l'AP-2 a l'altura d'Abrera en sentit Lleida, mentre que la C-35 ha arribat als vuit quilòmetres d'aturades de Vidreres a Llagostera.

Encara a la demarcació gironina, però a la Nacional II, les cues han assolit els dos quilòmetres a la Jonquera en sentit França. Finalment, les sortides de Barcelona han registrat força densitat de trànsit, tant a la Ronda de Dalt com a la Ronda Litoral. En aquest últim cas, la inauguració de la Feria de Abril també ha contribuït als problemes en la circulació.

Segons Trànsit, el fet que el pont de l'1 de maig es faci poc després de Setmana Santa, que coincideixi amb l'inici de mes i que les temperatures sigui bones per anar a la platja fan que la gent hagi decidit desplaçar-se massivament. El Servei Català de Trànsit xifra en mig milió el nombre de vehicles que circularan per les carreteres catalanes durant els pròxims tres dies.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut