Futbol

Les seleccions de futbol d'Euskadi, València i Andalusia juguen aquest vespre

Aquest any la selecció catalana de futbol no disputa cap amistós, però sí que ho faran d'altres com la d'Euskadi, que aquest vespre s'enfronta a l'estadi de San Mamés a la Sèrbia de Javier Clemente. Avui hi ha dos partits previstos més, com el València-Perú, que es jugarà a Elx, i el de la selecció andalusa contra un combinat de jugadors palestins i israelians. Per demà quedaran el debut de la selecció aragonesa davant Xile i el Galícia-Equador.

Actualitzat
A San Mamés es viurà un dels partits més atractius d'aquests dies. La selecció d'Euskadi jugarà el seu tercer amistós de l'any, després d'enfrontar-se amb Gal·les i Catalunya, i ho farà contra la Sèrbia de Javier Clemente. El tècnic tornarà a La Catedral després d'haver deixat la banqueta basca durant el mes de juliol i d'haver salvat l'Athletic. El combinat serbi es vol seguir preparant de cara a la fase de classificació de l'Eurocopa, però Clemente espera que un enfrontament així sigui oficial en el futur.

El porter de l'Espanyol, Gorka, ha estat convocat pels seleccionadors bascos, José Ángel Iribar i Mikel Etxarri. Rufete, mentrestant, també serà al València-Perú que es jugarà a Elx, i on també hi haurà tres jugadors del Nàstic: Abel Buades, Ruz i Manolo Martínez. L'equip peruà va arribar ahir a terres valencianes per disputar el partit.

A Sevilla, Andalusia s'enfrontarà amb un combinat de Palestina-Israel, en un altre partit per la pau, com el que ja va disputar fa uns mesos al Camp Nou. Per demà, quedaran l'Aragó-Xile i el Galícia-Equador, un partit que està generant molta expectació a la Corunya.
Anar al contingut