L'Elmo conversant durant el seu acomiadament
L'Elmo conversant durant el seu acomiadament

Les retallades de Trump a "Barri Sèsam": l'Elmo es queda sense feina

Els pressupostos que proposa Donald Trump retallen dràsticament els fons destinats als programes dins dels àmbits de l'art i l'educació

RedaccióActualitzat

Una paròdia del famós personatge infantil de "Barri Sèsam" Elmo intentant salvar la seva feina davant la nova proposta pressupostària del president dels Estats Units, Donald Trump s'ha fet viral a les xarxes socials.

En el vídeo, publicat per "What's Trending", es pot veure com li comuniquen que acaba de ser acomiadat "ateses les recents retallades del govern a la PBS" i que "ja no és un treballador de la plaça Sèsam".

L'Elmo ha d'encarar la dura realitat després de ser acomiadat per culpa d'aquesta nova proposta pressupostària que retalla dràsticament els fons destinats als programes dins dels àmbits de l'art i l'educació.

El cap intenta explicar-li que el govern de Trump "està retallant tots els fons per a les arts i l'educació en el seu nou pressupost" i el ninot només pot replicar amb frases com "l'Elmo ha estat treballant a plaça Sèsam durant 32 anys!" o "on se suposa que ha d'anar l'Elmo, si l'únic talent real que té és ser l'Elmo", mostrant la cara més trista del famós personatge de televisió.

Trump ha proposat retallar els fons federals de la Corporation for Public Broadcasting (CPB), que ajuda a finançar la televisió pública PBS i la ràdio pública NPR. Aquestes retallades només afecten els canals de televisió pública i, tot i que "Barri Sèsam" no es troba en perill perquè el seu contracte és amb HBO, un canal privat, des del programa han decidit sumar-se a la protesta.

Anar al contingut