L'entrada del gimnàs del mestre shaolin, precintada. (Foto: EFE)
L'entrada del gimnàs del mestre shaolin, precintada. (Foto: EFE)
Bilbao

Les restes trobades al domicili i al gimnàs del mestre shaolin són d'una dona que ja ha estat identificada

Fonts de la investigació han assegurat que l'anàlisi dels fragments ossis de les mans, columna vertebral i altres restes localitzades tant al seu domicili com al gimnàs que regentava han permès determinar que són d'una sola persona, adulta i que, a més, ja ha estat identificada.

RedaccióActualitzat
Les restes humanes trobades al gimnàs del professor d'arts marcials detingut per haver apallissat i deixat en coma una prostituta corresponen a una sola dona, de nacionalitat colombiana. Fonts de la investigació han assegurat que l'anàlisi dels fragments ossis de les mans, columna vertebral i altres restes han permès determinar que són d'una sola persona, adulta i que, a més, ja ha estat identificada.

L'Ertzaintza hauria aclarit una de les incògnites del cas, però no se sap encara si ha pogut identificar la víctima a partir d'una empremta dactilar o si hi ha altres pistes, com una denúncia de desaparició o una possible relació amb el detingut, Juan Carlos Aguilar.

Tampoc se sap si la víctima era prostituta, com la nigeriana de 29 anys que continua en coma per l'agressió de diumenge.

El detingut va confessar a la comissaria que "creia" que havia matat una dona el 31 de maig, però va afegir que estava "confós" sobre aquest fet.

La policia basca ha confirmat, d'altra banda, que Aguilar fa dos anys que rep tractament per un tumor cerebral a Navarra.
Anar al contingut