Concurs de Castells a Tarragona 2016
Concurs de Castells a Tarragona 2016
Barcelona

Les quatre colles de 10 faran un castell solidari al concert pels refugiats

Els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona faran un 4 de 7 conjunt al concert solidari pels refugiats del Palau Sant Jordi

Actualitzat

El món casteller es mobilitza i fa pinya pels refugiats. Quatre colles castelleres actuaran al macroconcert pels refugiats que es farà l'11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona aixecaran un 4 de 7 conjunt al Palau Sant Jordi enmig del concert. La Coordinadora de Colles Castelleres també s'ha adherit al concert. 

Les quatre colles que han aconseguit castells de 10 deixaran de banda la competició i el dia del concert s'uniran per fer un castell "multicolor" de germanor en suport a la campanya "Casa nostra, casa vostra". En una iniciativa gairebé inèdita en el món casteller, les colles estan il·lusionades per unir-se a aquesta causa solidària, passant per sobre de les rivalitats.  

Cada colla anirà vestida amb la seva camisa i, a banda del 4 de 7 conjunt, també faran un pilar de 5.

Les entrades per al concert, que es farà l'11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona, ja s'han exhaurit.

 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut