Sofia

Les proves d'ADN confirmen que la nena rossa trobada a Grècia és filla de la parella búlgara

Les proves d'ADN confirmen que la nena rossa trobada a Grècia és filla de la parella búlgara localitzada aquesta setmana. Els pares van entregar la nena a una família per a la qual van treballar mentre vivien a Grècia.

RedaccióActualitzat

El Ministeri de l'Interior de Bulgària ha confirmat que els pares de Maria, la nena rossa trobada en un campament gitano a Grècia, són el matrimoni búlgar d'ètnia gitana localitzats aquesta setmana en un gueto gitano de Nikolaevo, al centre del país.

El secretari general de ministeri, Svetlozar Lazarov, ha indicat que les proves d'ADN confirmen "en un 99,9%" la identitat dels pares, que han assegurat que van entregar la nena a una família per a la qual van treballar mentre vivien a Grècia.

La policia va prendre mostres d'ADN de Sashka Ruseva i Atanas Rusev, el matrimoni localitzat a Nikolaevo, i els resultats mostren que són la mare i el pare de Maria, la nena de quatre anys apareguda en un campament gitano.

Se sospita que la mare va donar la seva conformitat l'any 2009 a vendre la criatura a Grècia, malgrat que ella ha negat que cobrés diners i afirma que la va regalar a una parella per a la qual treballava amb la petició que la criessin. Aquesta és la mateixa versió que ofereixen els pares adoptius de Maria.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut