Les posicions sobre possibles pactes continuen enrocades l'endemà del debat a quatre

Actualitzat

Eufòric, Mariano Rajoy s'ha passejat aquest dimarts per Andalusia després del debat a quatre en què el PP s'autoproclama guanyador clar. El líder popular ha repartit qualificatius per als seus adversaris.

"No es pot construir sobre la base de ser negatiu, de ser sapastres."

I assegura que no hi ha alternativa al PP:

"Per la seguretat, per l'estabilitat, per la certesa i per governar bé. I, al davant, només hi ha allò negatiu i el desordre."

Pedro Sánchez, que voldria un cara a cara amb Rajoy, diu que el líder del PP insulta perquè no té projecte.

"Va ser un president en funcions sense idees, esgotat, assejat pels casos de corrupció, incapaç de poder respondre a aquests casos de corrupció. I crec que el Partit Socialista va demostrar que té projecte."

Albert Rivera assegura que Rajoy i Iglesias van evitar enfrontar-se i manté que, si no hi ha regeneració, no faran president el líder del PP. Rivera diu que Ciutadans és l'alternativa.

"I, sobretot, no només criticant, sinó proposant alternatives. Insisteixo: Espanya no ha d'anar endarrere, Espanya ha de millorar. I crec que ahir Ciutadans es va consolidar com una gran alternativa al conformisme i al populisme."

Com en el debat, Pablo Iglesias ha tornat a emplaçar el PSOE perquè expliqui, abans de les eleccions, si faran president Rajoy o pactaran amb Units Podem.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut