Barcelona

Les paraules lletges triomfen aquesta setmana al 3cat24

Paraules, paraules i més paraules entre les notícies més vistes del 3cat24.cat. Insults, paraulotes i mots que cal salvar han acaparat l'atenció dels usuaris del portal. En primer lloc els exabruptes contra Mònica Terribas que van costar el càrrec a Miguel Ángel Martin. El polític va insultar greument la directora de Televisió de Catalunya. La paraulota de Guardiola també ha estat molt seguida, però en aquest cas més com una anècdota: qui es podia imaginar que l'entrenador del Barça qualificaria de "puta barbaritat" els punts que ha sumat el Barça? I per completar l'èxit dels mots, les 113 paraules que Josep-Lluís Carod-Rovira vol salvar amb el seu últim llibre.

Actualitzat
Però no tot són paraules. Hi ha també imatges, com les de "Born of Hope", la pel·lícula finançada solidàriament entre internautes d'arreu del món que triomfa com a seguidora de la saga de Tolkien. És una altra de les cinc notícies més vistes del portal.

Completa el rànquing l'article de Xavier Bosch sobre Iolanda Pineda, alcaldessa de Salt. El director i presentador de l'"Àgora" ens recomana que recordem el seu nom perquè la veu com una dona valenta que parla clar i afronta els problemes seriosament i sense tòpics.

En la cronologia següent podeu navegar per les notícies més vistes de cada dia de la setmana:

Anar al contingut