Pequín

Les panxes de silicona triomfen a la Xina per obtenir privilegis d'embarassada com un seient al metro

Les panxes de silicona triomfen a la Xina per obtenir privilegis com un seient al transport públic.

RedaccióActualitzat
Evitar una cua o aconseguir que et cedeixin un seient a l'autobús o al metro són privilegis a l'abast d'una minoria de persones que mereixen una atenció especial, entre elles les embarassades. L'última "moda" a la Xina és fingir esperar una criatura per poder seure en un transport públic. Per fer-ho més fidedigna fan furor les panxes de silicona.

Aquests accessoris, disponibles a internet a partir de 40 euros, estaven pensats en principi com a disfressa o protector per a embarassades reals però el seu èxit com a simulador d'embaràs ha fet que moltes empreses els anunciïn directament per aquest propòsit.

De panxes n'hi ha de diverses mides equivalents a diferents mesos de gestació així com models que simulen un embaràs de bessons, trigèmins i fins a quadrigèmins.

Aquest és d'aquells "boom" que per anar bé han de passar desapercebut però ha sortit a la llum arran del cas aparegut a les notícies d'una dona a qui van enxampar "in fraganti".

L'afectada viu als afores de Pequín i va a treballar cada dia a la capital. Per fer més còmode els trajectes va comprar un d'aquests implants però durant el trajecte la panxa falsa es movia massa i els altres passatgers la van descobrir.

La dona ha intentat demandar l'empresa per publicitat enganyosa perquè l'enginy no va fer efecte però la seva demanda no ha estat admesa a tràmit, en entendre les autoritats xineses que "si s'usa per enganyar, s'han d'assumir les responsabilitats".

Anar al contingut