Mapa de la C-32 al seu pas per Sitges, amb detall de les obres a l'enllaç Sitges Centre i els talls de trànsit previstos (horitzontal)
Mapa de la C-32 al seu pas per Sitges, amb detall de les obres a l'enllaç Sitges Centre i els talls de trànsit previstos (horitzontal)
Sitges

Les obres de millora de la C-32 a Sitges provoquen talls de trànsit a partir d'aquest dimecres

A partir de la setmana vinent hi haurà voladures que generaran desviaments puntuals per l'interior de Sitges

RedaccióActualitzat

Les obres de millora de la C-32 al nus Sitges Centre provoquen talls de trànsit a partir d'aquest dimecres. Inicialment es tallarà la circulació de la sortida 30 en direcció Barcelona. A més, a partir de la setmana vinent hi haurà voladures que generaran desviaments puntuals per l'interior de Sitges perquè l'autopista quedarà tallada entre les sortides 28 i 31 en tots dos sentits.

Aquests canvis de circulació es produiran de dilluns a dijous, entre la una del migdia i les tres de la tarda, segons informa el Departament de Territori i Sostenibilitat. Aquests desviaments del trànsit es faran sistemàticament durant els pròxims tres mesos.

Les obres serviran per construir un accés directe al polígon Mas Alba i obrir un nou carril a la calçada en sentit Barcelona fins la sortida de Port d'Aiguadolç.

Els treballs tenen un pressupost de 5,5 milions d'euros i està previst que acabin el maig de l'any vinent.

Anar al contingut