Barcelona

Les obres de l'intercanviador de la Sagrera-Meridiana obliguen a tancar quatre estacions de la línia 5 del metro

Quatre estacions de la línia 5 del metro de Barcelona estaran tancades a partir d'avui fins al 31 d'agost a causa de la construcció del nou intercanviador de la Sagrera-Meridiana. Les estacions afectades pel tancament seran Hospital de Sant Pau, Camp de l'Arpa, Sagrera i Congrés. Durant el període d'afectació, aquest tram de la línia blava estarà connectat per un servei especial d'autobusos que funcionarà amb el mateix horari del metro i que enllaçarà totes les estacions tancades per les obres.

Actualitzat
Els usuaris de la línia 5 del metro entre les parades d'Hospital de Sant Pau i Congrés hauran d'optar per fer el trajecte en autobús o bé, l'opció recomanada per Transports Metropolitans, utilitzar la línia 4 entre Verdaguer i Maragall, les estacions que permeten l'enllaç entre les línies 4 i 5, a cadascun dels extrems de la zona afectada per les obres.

Les obres del nou intercanviador Sagrera-Meridiana van començar l'agost del 2004 i es preveu que estigui operatiu a finals d'aquest any. En aquest punt hi confluiran quatre línies de metro i s'espera que l'utilitzin 100.000 viatgers diaris.
Anar al contingut