Barcelona

Les obres de l'AVE obliguen a desviar sis línies d'autobús a Mallorca, entre Cartagena i Lepant

Les obres de l'AVE al barri de la Sagrada Família comporten el desviament de diverses línies d'autobús que circulen pel carrer Mallorca, entre Cartagena i Lepant. Les línies afectades són la 33, la 34, la 43, la 44, la 50 i la 51. El desviament es farà pels carrers Cartagena, Provença i Lepant, on reprendran la ruta pel carrer Mallorca. Aquest desviament obligarà també a suprimir de manera temporal la parada situada a Mallorca amb Castillejos, que es traslladarà al carrer Provença.

Actualitzat
El desviament de les línies d'autobús es fa perquè a la cruïlla dels carrers Mallorca i Padilla hi ha de començar a treballar la maquinària de grans dimensions que construirà les parets del pou que forma part del túnel de connexió entre Sants i la Sagrera de la línia de l'AVE. La instal·lació, a més, s'utilitzarà com a punt de manteniment de la tuneladora i, després, tindrà la funció de pou de ventilació i sortida d'emergència del túnel ferroviari.

Les restriccions s'afegeixen a les que ja hi ha per a la resta de vehicles a Mallorca, entre Castillejos i Sicília, des del juliol.
Anar al contingut