Imatge dels treballs aturats de la nova sala polivalent de Torelló. Pla general. Imatge del 3 de novembre de 2016 (Horitzontal).
Imatge dels treballs aturats de la nova sala polivalent de Torelló. Pla general. Imatge del 3 de novembre de 2016 (Horitzontal).

Les obres a la sala polivalent de Torelló s'aturen perquè l'empresa adjudicatària no pot fer front al cost dels treballs

Actualitzat

ACN Torelló.-L'Ajuntament de Torelló i la constructora andalusa Iniciativas para la Construcción y Obra Civil (INCOC) han resolt de mutu acord el contracte de les obres de construcció de la sala polivalent, una de les grans obres de la legislatura de l'alcalde Santi Vivet. Tot i que el pressupost de l'obra va sortir a concurs per un valor d'1,69 MEUR, l'empresa se la va adjudicar amb un valor d'1,3 MEUR, una rebaixa que suposava el 18%. Vivet ha explicat que l'Ajuntament ha plantejat la resolució del contracte de manera amistosa per tal d'evitar contenciosos judicials que no només alentirien el procés d'adjudicació a una nova empresa, sinó que també suposarien la pèrdua d'algunes subvencions. El nou concurs, que es començarà a tramitar al ple d'aquest novembre, sortirà amb el pressupost d'1,69 MEUR, als que es descomptarà els 155.000 que corresponen a obra realitzada i que s'han dedicat a moviments de terres, clavegueram i fonaments.

Anar al contingut