Steve McQueen, en una imatge d'arxiu. (Foto: Wikimedia Commons)
"12 anys d'esclavitud" queda fora de les nominacions dels guionistes de Hollywood. (Foto: Wikimedia Commons)
Hollywood

Les nominacions dels guionistes de Hollywood deixen de banda "12 anys d'esclavitud", favorita als Oscars

Notable absència de la pel·lícula "12 anys d'esclavitud", favorita als Oscars, en les nominacions dels guionistes de Hollywood que es lliuraran l'1 de febrer en dues cerimònies simultànies a Nova York i Los Ángeles.

RedaccióActualitzat

Notable absència de la pel·lícula "12 anys d'esclavitud", favorita als Oscars, en les nominacions dels guionistes de Hollywood. "12 anys d'esclavitud", de Steve McQueen i amb guió de John Ridley, és una cinta basada en les memòries d'un home negre lliure a qui segresten i venen com a esclau abans de la guerra civil als Estats Units.

El gremi d'escriptors ha triat com a finalistes al millor guió original les comèdies "La gran estafa americana", de David O. Russell, "Blue Jasmine", de Woody Allen, i els drames "Nebraska", "Dallas Buyers Club" i "Her".

Entre els finalistes a l'apartat de millor guió adaptat hi ha la pel·lícula de Martin Scorsese "El lobo de Wall Street", "Capitán Phillips", "Agosto", "El único superviviente" i "Before Midnight".

Els premis del gremi de guionistes de Hollywood es lliuraran l'1 de febrer en dues cerimònies simultànies a Nova York i Los Ángeles.

Anar al contingut