Carla Simón amb una de les productores d'"Estiu 1993"
Barcelona

Les millors imatges de la gala dels Gaudí

RedaccióActualitzat

 

La gran triomfadora de la nit dels Gaudí va ser la directora d'"Estiu 1993", Carla Simón, que va començar la gala recollit el premi al millor guió:

 

Bruna Cusí va rebre el premi a la millor actriu secundària per "Estiu 1993". També aspirava al mateix guardó per l'altra pel·lícula destacada de la nit, "Incerta Glòria":

 

 

En record de Carles Santos, mort l'any passat, es va interpretar una obra emblemàtica seva, la "Fanfàrria" inaugural dels jocs olímpics del 1992:

 

El Cor de Nens de la Unió de Granollers va cantar una peça irònica sobre el presumpte adoctrinament a les escoles de Catalunya:

 

L'organització va reservar dues cadires per a Carles Puigdemont i per a Oriol Junqueras com a president i vicepresident de la Generalitat:

 

El premi a la millor música se'l va endur Alfonso Villalonga per "La llibreria":

 

El premi a la millor pel·lícula per a televisió se'l va endur "La llum d'Elna", dirigida per Sílvia Quer:

 

Un premi molt celebrat pel públic assistent va ser el de millor actor secundari, que es va endur Oriol Pla, pel seu paper com a Juli Soleràs a "Incerta Glòria":

 

La presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, va fer un discurs en què va assegurar que aquesta desena edició dels premis Gaudí podria ser l'última:

 

El Gaudí d'Honor el va recollir l'actiu Mercè Sampietro:

 

Sampietro va llegir un discurs dens i emotiu, en què va criticar la política actual, que va dir que s'ha convertit en un espectacle i, va afegir, que això és cosa dels actors i no dels polítics.

 

Núria Prims va ser la guanyadora del Gaudí a la millor actriu, pel seu paper a "Incerta Glòria". Prims va recollir el premi molt emocionada.

 

El Gaudí al millor actor se'l va endur el presentador de la gala, David Verdaguer, per "Tierra firme"

 

La seva doble condició de presentador i candidat la va voler resoldre amb un "doble", al qual va entrevistar:

 

Carla Simón va rebre el seu segon premi personal cap al final de la gala, el de la millor direcció:

 

L'últim Gaudí, el de millor pel·lícula, va endur-se'l l'obra de Simón, "Estiu 1993", i tot l'equip de la pel·lícula va pujar a rebre'l:

 

 

ARXIVAT A:
CinemaCarla Simón
Anar al contingut