Barcelona

Les meduses obliguen a hissar la bandera groga en deu platges de Catalunya

La presència de diferents bancs de meduses han obligat a hissar la bandera groga en deu platges de Catalunya, totes de la província de Girona, mentre que en tots els sorrals de Tarragona i Barcelona hi oneja la bandera verda. Les platges afectades són les cinc del municipi de Platja d'Aro, les dues de Palamós i les tres de Sant Feliu de Guíxols, segons que informa un comunicat de Creu Roja Espanyola. En les últimes setmanes s'ha detectat un increment dels bancs de meduses a les platges catalanes, especialment a la zona del Maresme, la qual cosa ha originat que s'hi restringeixi parcialment el bany.

Actualitzat

La bandera groga oneja avui en 24 platges catalanes per l'estat del mar i la presència de meduses. Les platges amb bandera groga es concentren a les comarques de Barcelona i Girona.

A Barcelona, la bandera groga està hissada a les platges de Garbí i Gran de Calella; Alella; Llevant, Callao, Sant Simó i Varador de Mataró; Montgat, Moreres i Pla de Montgat de la població de Montgat; Pineda Centre i Poblenou de Pineda de Mar. En vuit d'aquestes platges s'ha registrat presència de meduses.

A la província de Girona, les platges amb bandera groga per presència de meduses són Cala Rovira, Cavall Bernat, Platja Gran, Riuet i Sa Conca de Castell-Platja d'Aro; La Farella de Llançà; Castell i Platja Gran de Palamós; Canyet, Sant Feliu i Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols. L'única platja tarragonina amb bandera groga és la de la Pineda de Vila-seca.

Anar al contingut