Barcelona

Les línies d'autobús H4, V11 i V13 comencen a funcionar a Barcelona

Es tracta de les línies que connecten el Bon Pastor i la Zona Universitària; la Bonanova amb el World Trade Center, i l'avinguda del Tibidabo amb les Drassanes

RedaccióActualitzat

Barcelona compta des d'aquest dilluns amb tres noves línies d'autobús de la xarxa ortogonal, amb més freqüència i velocitat que les convencionals. Seran una d'horitzontal i dues de verticals: l'H4, del Bon Pastor a Zona Universitària; la V11, de la Bonanova al World Trade Center, i la V13, de l'avinguda del Tibidabo fins a les Drassanes.

A les dues línies verticals no s'han registrat incidències, però a l'H4 hi ha hagut retards que en alguns casos han superat els 20 minuts, tal com han denunciat diversos usuaris a Twitter. TMB ha justificat la situació per la congestió de trànsit creada a la zona de la Vall d'Hebron durant l'hora punta del matí i ha argumentat que "calen uns dies" perquè els vehicles privats i els autobusos s'acostumin als canvis viaris que s'han fet per posar en marxa l'H4.

D'aquesta manera, s'arriba a les 16 línies en funcionament, del total de les 28 que formen part d'aquest projecte. Les noves línies faran que en desapareguin quatre de les convencionals: així, deixaran de circular els autobusos 73, 58, 64 i 14, i les línies 22, 60 i 92 modificaran el recorregut.

Ara s'obrirà un nou procés participatiu per acabar de definir les dotze línies que falten.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut