Barça

Les joves promeses del Barça protagonitzaran el duel de Champions enfront el BATE Borissov

El futur del Barça té aquest vespre una oportunitat per exhibir-se davant l'afició culer en el duel de Champions que enfronta els blaugranes amb el BATE Borissov. Amb la classificació assegurada per als vuitens de final, Pep Guardiola pensa més en el clàssic amb el Madrid que no pas en l'intranscendent duel d'aquesta nit, i és per això que aprofitarà l'ocasió per donar rodatge a les joves promeses del Barça B i, alhora, brindar minuts als jugadors que, com Pedro, necessiten agafar ritme. El gruix del primer equip més Oier i Piqué -sembla que el central no serà titular enfront els bielorussos- s'han entrenat aquest matí pensant en el tan esperat assalt al Bernabéu.

Actualitzat
Els descartats per al partit d'aquesta nit a l'estadi han treballat aquest matí pensant en l'important compromís de dissabte a Madrid, conscients que la responsabilitat en l'enfrontament d'aquesta nit amb el BATE Borissov estarà en mans dels joves i els jugadors amb menys minuts.

Seran aquests onze futbolistes del filial més els sis membres del primer equip -Pinto, Piqué, Fontàs, Maxwell, Thiago i Pedro- els encarregats de tancar la fase de grups dels blaugranes a la Lliga de Campions. Guardiola disposarà d'un altre onze inèdit perquè les joves promeses es llueixin en un aparador incomparable com és la màxima competició continental.

Gerard Piqué, convocat per a aquest partit, ha participat en la sessió matinal i tot fa pensar que Guardiola el reservarà pensant en el Bernabéu. Qui sí sembla que tindrà minuts enfront els bielorussos és Pedro, que surt d'una lesió i vol recuperar protagonisme en veure's eclipsat per Cuenca i Alexis. 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut