Madrid

Les joventuts del PSOE ridiculitzen el PP en un vídeo a favor de l'assignatura d'Educació per a la Ciutadania

Les Joventuts Socialistes han presentat una campanya per defensar l'assignatura de l'Educació per a la Ciutadania. El recurs principal que els joves socialistes posen en joc és un vídeo que ja s'ha difós en què es fa una simulació del popular concurs "Pasapalabra". En el gag apareix un jove amb la suposada estètica popular que no encerta preguntes com quina és la Carta Magna per la qual es regeix l'estat espanyol o com es diu la unió legal de persones del mateix sexe. Els joves socialistes aposten per l'assignatura com la millor manera de defensar Espanya i els seus valors constitucionals.

Actualitzat

Amb la campanya "Per la igualtat, la convivència, Educació per a la Ciutadania, sí" els joves socialistes volen donar suport a la implantació normal de l'assignatura a les escoles, oferir una informació "completa i sense demagògia" i "destapar les falsetats i els veritables interessos que mouen els que s'hi han mostrat en contra", segons l'organització juvenil del PSOE.

El PP respon

La reacció del PP a la difusió del vídeo l'ha donat  la secretària de Política Autonòmica del PP, Soraya Sáenz de Santamaría, que qualifica el vídeo com una "forma molt grollera de fer la feina bruta als majors del seu partit". La responsable de Política Social dels populars, Ana Pastor, ha afegit que el vídeo no aconsegueix el seu objectiu de ridiculitzar el PP perquè "en els partits les persones no són estereotips".

Anar al contingut