Sitges

Les jornades d'exopolítica de Sitges pretenen traslladar el debat sobre la vida extraterrestre al carrer

La majoria dels conferenciants de les jornades d'exopolítica de Sitges expliquen que no hi ha cap mena de dubte de l'existència de vida fora de la Terra, i que ja és hora que la gent s'ho deixi de prendre com una broma i els governs traslladin el debat al carrer. Un dels conferenciants que ha aixecat més expectació és Robert Dean, un excomandament de l'exèrcit dels EUA que duu quaranta anys estudiant la vida extraterrestre. Dean va afirmar que el govern nord-americà fa anys que manté contactes amb altres civilitzacions, i que fins i tot hi ha extraterrestres que viuen camuflats entre nosaltres.

Actualitzat
Per tal de normalitzar la situació, Dean reclama que d'una vegada per totes es faci pública l'existència d'aquests éssers d'altres planetes. Creu que la població està preparada per acceptar que hi ha vida fora de la Terra, i que a més molts d'aquests éssers són els nostres veïns, i no ens n'adonem.

Els experts en l'estudi de vida extraterrestre han aportat durant aquests dies milers de documents i material divers que provaria que hi ha naus espacials que ens visiten sovint, i que els governs del món mantenen contactes sovintejats amb altres representants de civilitzacions alienígenes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut