Les interioritats de l'equip de treball de Luis Enrique, a "Els homes de Lucho"
Les interioritats de l'equip de treball de Luis Enrique, a "Els homes de Lucho"
Dimarts, a les 22.00, a TV3

Les interioritats de l'equip de treball de Luis Enrique, a "Els homes de Lucho"

L'entrenador del Barça obre per primera vegada les portes dels despatxos del Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva a un equip de televisió

Actualitzat
Passió, dedicació, exigència, compromís, ambició. Luis Enrique ha empeltat el seu caràcter guanyador a un grup de més de 30 persones que han conduït la plantilla a assolir un doblet històric. Però, com és un dia de feina a la Ciutat Esportiva? Com prepara els partits l'"staff"? Com estudien el rival? Quina cura tenen dels futbolistes? L'entrenador asturià ha obert per primera vegada les portes dels despatxos del Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva a un equip de televisió. Luis Enrique vol mostrar la feina que hi ha al darrere d'un conjunt campió que ha sumat set títols en els dos últims anys.

El tècnic asturià es mostra convençut que per assolir èxits esportius és bàsica la feina col·lectiva: "Tots fem un treball clau. El meu és important, però el dels encarregats de material és important, el dels que organitzen la seguretat és important. Tots són importants. Tots sumen una part clau perquè el jugador estigui còmode i necessitem totes les sumes. Al capdavall, això és com una família". Luis Enrique explica en aquest documental el seu ideari futbolístic.

Dimarts 31 de maig, a les 21.55, TV3 estrena "Els homes de Lucho", un documental produït pel FC Barcelona en què Luis Enrique presenta un per un i en primera persona el seu grup de treball i que permet descobrir com es preparen les sessions d'entrenament i els partits disputats durant la temporada pel primer equip de futbol.

Anar al contingut