Un bomber descansant a Torgal, Portugal
Un bomber descansant a Torgal, Portugal (Reuters)

Les fotos dels bombers en l'incendi de Portugal que han commogut les xarxes

Molts portuguesos agraeixen i homenatgen a les xarxes socials la feina dels bombers per apagar l'incendi de Portugal, que ja ha provocat 64 víctimes

RedaccióActualitzat

Uns dos mil bombers estan combatent des de dissabte el devastador incendi de Portugal, que ha provocat almenys 64 víctimes. Nit i dia, treballen contrarellotge per apagar les flames. Les fotografies de les petites estones de descans i son que fan sobre el terreny s'han convertit en virals i han emocionat les xarxes socials.

Aquesta, feta pel bomber Pedro Brás, s'ha compartit prop de 70.000 vegades a Facebook; són molts els comentaris de portuguesos agraint la seva feina i tractant-los d'herois. Molta gent també els ha volgut enviar els seus ànims i suport per la feina que els queda, ja que l'incendi segueix actiu.

Els portuguesos també els estan rendint homenatge a través de Twitter i l'etiqueta "Herois". Segons Brás, la imatge d'aquest grup de 13 bombers dormint es va fer durant els 25 minuts que triguen a reomplir els dipòsits d'aigua dels camions a la regió de Góis.

Anar al contingut