Barcelona

Les forces de seguretat fan una nova batuda contra la prostitució a la Rambla de Barcelona

Nova batuda contra la prostitució a la Rambla de Barcelona i a diversos carrers del Raval. L'operatiu conjunt entre la policia local, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional fet aquesta matinada s'ha resolt amb la detenció de tres presumptes proxenetes i l'alliberament d'una menor d'edat que exercia la prostitució. L'operació també s'ha desplegat a altres punts de Barcelona i ha acabat amb la identificació de 85 prostitutes i immigrants que no tenien la identificació en regla.

Actualitzat
Una operació conjunta entre la Policia Nacional, la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra portada a terme aquesta matinada a la Rambla de Barcelona i als carrers adjacents del Raval acaba amb la detenció de tres presumptes proxenetes de procedència nigeriana i ghanesa que havien estat investigats prèviament per la policia. De fet, l'objectiu principal del dispositiu era la detenció dels tres homes, que han estat identificats a Mollet del Vallès i Barcelona. L'actuació, coneguda com a "operació Lagos", també ha detectat una menor d'edat que exercia la prostitució i que ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors perquè s'adoptin les mesures de protecció oportunes.

L'operació de les forces de seguretat també s'ha desplegat a altres punts de la capital catalana, com el barri del Raval, la plaça de les Glòries o la ronda de Sant Antoni, per tal de detectar punts de conflictivitat i conductes delictives. L'actuació policial ha acabat amb la identificació de 85 persones, set de les quals les han detingut aplicant la llei d'estrangeria.

Anar al contingut