Casa on viu l'agent detinguda a Vilanova i la Geltrú
Casa on viu l'agent detinguda a Vilanova i la Geltrú
Barcelona

Les filles de la detinguda per la mort del guàrdia urbà li van veure la roba amb sang

RedaccióActualitzat

Noves dades sobre el cas de l'homicidi d'un guàrdia urbà de Barcelona pel qual hi ha ingressades en presó preventiva dues persones, un home, Alberto L., i una dona, Rosa P., també agents d'aquest cos.

Una testimoni va declarar davant de la jutge que les filles de l'agent detinguda, totes dues menors i fruit d'una relació anterior, l'haurien vist amb la roba plena de sang. La testimoni és l'actual parella d'aquesta relació anterior i pare de les nenes.

Els fets haurien passat a la casa de Vilanova i la Geltrú on l'agent, ara empresonada, convivia amb el policia que va ser trobat calcinat al maleter del cotxe, al pantà de Foix.

Les relacions sentimentals entre els tres protagonistes del cas

La detinguda, Rosa P., hauria reprès una relació sentimental amb Alberto L. sense que ho sabés la seva actual parella, l'agent que va ser trobat mort al pantà de Foix.

Precisament la relació sentimental que tindrien tots dos detinguts és una de les hipòtesis amb què treballen els Mossos d'Esquadra com a mòbil del crim.

Diumenge passat els Mossos d'Esquadra van escorcollar la casa de la detinguda per veure si trobaven alguna pista sobre el cas.

Dijous passat, la jutge va decretar presó provisional i sense fiança per als dos agents de la Guàrdia Urbana acusats de la mort del seu company. La magistrada va acordar que els dos detinguts ingressessin a presons diferents i en mòduls especials per la seva condició de policies.

Anar al contingut