Bogotà

Les FARC podrien alliberar "unilateralment" segrestats malalts

Les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC) podrien alliberar "unilateralment" els segrestats que es troben malalts a la selva, segons ha declarat el director del setmanari comunista "Voz", Carlos Lozano, a l'emissora Caracol Radio. Lozano ha declarat que la senadora Piedad Córdoba i el president veneçolà, Hugo Chávez, treballen amb discreció per concretar l'entrega dels captius, que podria ser aviat.

Actualitzat
El director del setmanari "Voz", Carlos Lozano, que ha servit de facilitador en anteriors processos de pau amb el grup rebel, ha estat l'encarregat d'anunciar que les FARC podrien alliberar "unilateralment" diversos segrestats malalts, un alliberament que arribaria aviat: "Serà aviat, però no m'atreveixo a dir quants ni qui serien", ha declarat el director de "Voz".

Lozano ha afegit que el tema l'estan gestionant amb prudència Chávez i Córdova per alliberar els 44 segrestats polítics. L'anunci arriba poc després de l'alliberament de dues ostatges que feia anys que eren presoneres de la guerrilla, Clara Rojas i Consuelo González.
Anar al contingut