Nova York

Les fabuloses tortugues ninja tornen al cinema catorze anys després

Leonardo, Donatello, Raphael i Michelangelo són les tortugues ninja. El famós còmic, transformat primer en sèrie de televisió i en pel·lícula després, tornarà un cop més a les grans pantalles. Els mutants, acompanyats pel seu mestre atrapat en el cos d'una rata, ressusciten de nou en una pel·lícula d'animació per ordinador. A diferència dels films precedents, que eren d'imatges reals, aquesta última versió tindrà un to més fosc i nous dolents. Això sí, es mantenen l'espectacular reportera April O'Neal i l'humor adolescent dels coneguts herois de mitja closca. L'estrena, el 30 de març del 2007.

Actualitzat
Les tortugues ninja tornen. Els quatre lluitadors verds tindran el 2007 una nova pel·lícula, aquesta vegada d'animació per ordinador. TNMT (l'acrònim de Teenage Mutant Ninja Turtles) tindrà un to molt més fosc que les versions precedents i pretén ser un retorn a l'estil dels primers còmics. Segons explica el director del film, Kevin Munroe, per a aquesta versió s'ha treballat amb un dels creadors del còmic, Peter Laird. Munroe espera que el film reuneixi l'essència del món de les tortugues, acció i humor. I tot això amb les grans possibilitats que ofereix l'animació per ordinador, que permetrà veure en pantalla combats entre els quatre herois i fins a seixanta enemics.

La nova pel·lícula, a més, amaga moltes novetats. Per començar, el dolent no serà l'habitual, desapareix el mític Trinxant (Shredder en la versió anglesa), tot i que tindrà alguna aparició de cara a una hipotètica seqüela. El nou dolent serà humà, però apareixerà un personatge amb aspecte de ratpenat i dones ninja. Els que no es mouen del seu lloc són els habituals secundaris de les tortugues ninja: el mestre Estellicó (Splinter en anglès) i l'April O'Neal.

El tràiler es pot veure en exclusiva a la pàgina web d'apple. Les imatges publicades fins ara, però, amb prou feines pemeten veure les ombres de les tortugues saltant per les teulades de Nova York. El tràiler també apunta que la pel·lícula mantindrà l'humor d'aquestes criatures, sobretot per part de Michelangelo. L'estrena del film està prevista pel 30 de març del 2007 als Estats Units.
Anar al contingut