La Molina

Les estacions d'esquí de la Molina i Boí Taüll obren les pistes de debutants

El temps comença a acompanyar la temporada d'esquí i algunes estacions ja s'animen a obrir. És el cas de la Molina i Boí Taüll que se sumen a la resta de complexos que ja han obert aquests últims dos dies, Grandvalira a Andorra i Portanié a Lleida. L'estació de la Molina ha obert la pista Llarga, a la zona de debutants, i Boí Taüll ha fet el mateix amb la pista de Neret, que també és de debutants. En els dos casos, la jornada és de portes obertes i, per tant, els esquiadors no han de pagar el forfet. Les estacions de Vaquèria-Beret, Masella, el Port del Comte o Núria no esperen poder iniciar la temporada abans de dilluns.

Actualitzat

L'única estació que fa dos dies que està oberta, Portainé, ha fet una valoració positiva d'aquest breu període malgrat les dificultats meteorològiques, i ha informat que unes 600 persones van esquiar dijous a les tres pistes obertes de l'estació.

D'altra banda, les estacions de Masella i Vaquèira-Beret han desmentit que puguin obrir alguna pista avui i prefereixen tenir cautela de cara al cap de setmana. Finalment, és difícil que el Port del Comte i Espot obrin alguna pista abans de dilluns.

Enginy per substituir la neu

Per a tothom que s'ha allotjat aquests dies als hotels de l'estació Boí Taüll s'han organitzat una sèrie d'activitats que substitueixen l'esquí, com ara tasts de vins, hípica, excursions al Parc Nacional d'Aigüestortes o rutes guiades pels llocs de la zona que són patrimoni de la humanitat. L'estació ha informat que l'ocupació arriba gairebé al 70% de capacitat i que les cancel·lacions no havien estat massives. Ara, amb l'arribada de la neu, la situació només pot millorar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut