Un grup de visitants de PortAventura passant per davant d'un gran cartell que anuncia la futura obertura de Ferrari Land al recinte del parc te…
Un grup de visitants de Port Aventura passant per davant d'un gran cartell que anuncia la futura obertura de Ferrari Land al recinte del parc temàtic del Tarragonès (ACN)

Les entrades per a Ferrari Land, a partir del 31 de gener

El preu de l'entrada d'un dia per a aquest parc i Port Aventura World serà de 60 euros

Actualitzat

Ferrari Land ha anunciat que les entrades per al parc temàtic es posaran a la venda el 31 de gener a través de la pàgina web de Port Aventura World. El preu de l'entrada d'un dia per a tots dos parcs serà de 60 euros. Els que ja tenen el passi de temporada o que estiguin allotjats als hotels de Port Aventura podran comprar l'entrada només per a Ferrari Land.

Aquest parc obrirà de 10 del matí a 5 de la tarda, i en temporada alta hi haurà una entrada de tarda de les 6 fins a la 1 de la matinada.

Ferrari Land tindrà onze atraccions, com l'accelerador vertical, que serà la muntanya russa més alta i ràpida d'Europa. El parc inclourà diversos restaurants i activitats relacionades amb la marca Ferrari repartits en 70.000 metres quadrats.

Ferrari Land s'inaugurarà el mateix dia que Port Aventura i obrirà portes el 7 d'abril.

Anar al contingut