Imatge dels representants de les entitats socials que han participat aquest 23 de novembre de 2016 en la segona reunió de la Taula d'Emergència…
Imatge dels representants de les entitats socials que han participat aquest 23 de novembre de 2016 en la segona reunió de la Taula d'Emergència Social i Pobresa Energètica. (Horitzontal)

Les entitats socials critiquen que no hagi sortit cap compromís de la segona reunió de la Taula d'Emergència Social

Actualitzat

ACN L'Hospitalet de Llobregat.-Les entitats socials que aquest dimecres han participat en la segona reunió de la Taula d'Emergència Social i Pobresa Energètica que s'ha celebrat a l'Hospitalet de Llobregat han lamentat que la trobada hagi finalitzat "sense cap acord concret" i amb el "silenci" de les companyies subministradores. En línies generals, les entitats han reclamat que, en matèria d'habitatge, el Govern es comprometi a incrementar el parc d'habitatges socials per arribar al 15% l'any 2027 i que s'incrementi el pressupost per fer-ho possible. Pel que fa a la pobresa energètica, la demanda principal ha estat que es compleixi la llei 24\/2015 perquè no es torni a produir mai més un cas cop el de Reus. "Només demanem que s'apliquin les llei i hem sortit de la reunió sense cap compromís", ha denunciat Carlos Macías, portaveu de la PAH.

Anar al contingut