Palma

Les defenses demanen l'expulsió de Manos Limpias del "cas Nóos"

La defensa de la infanta Cristina, però, s'ha oposat a aquesta expulsió perquè prefereix que el judici continuï amb l'acusació popular

RedaccióActualitzat
Amb Miguel Bernad en presó preventiva acusat d'extorsió a Cristina de Borbó, l'advocat defensor de Diego Torres, Manuel González Peeters, ha demanat que s'expulsi l'acusació popular, que exerceix l'advocada de Manos Limpias, Virginia López-Negrete.

Ho ha demanat a l'inici de la sessió del judici pel "cas Nóos" d'aquest dimecres al matí, i la presidenta del tribunal, la jutge Samantha Romero, li ha dit que atendria aquestes al·legacions quan acabessin els interrogatoris de la sessió. Per la seva banda, López-Negrete ha assegurat aquest mateix dimecres al matí que té previst continuar en el procés:

"Seguiré en la causa perquè el meu client no està imputat, és una persona jurídica que no té res a veure amb la persona física. Segueixo amb el mandat del meu client, i la meva obligació professional és estar aquí."

Quan ha acabat la sessió de matí, dues defenses més, una d'elles la d'Iñaki Urdangarín, s'han afegit a la petició de la de Diego Torres, però la de Cristina de Borbó, en canvi, ha demanat que no s'expulsi Manos Limpias de la causa, perquè prefereixen que el judici continuï fins al final, convençuts que el resultat per a la infanta serà l'absolució.

La presidenta del tribunal ha renyat a les defenses que ho han demanat i ha recordat que no hi ha cap sentència ferma contra ningú:

"Als juristes se'ls ha d'exigir rigor. Sembla que l'important no és el que passa en aquesta sala, i això no es pot tolerar. No tenim una sentència ferma contra ningú i la presunció d'innocència és per a tots els ciutadans."

El tribunal ha dit que prendrà una decisió sobre aquesta petició, i que la comunicarà quan sigui oportú.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut