Barcelona

Les compres de menjar de darrera hora omplen els mercats

El marisc i el peix, com les cues de rap, les gambes o els llagostins seran un 6% més cars de mitjana que ara fa un any. Però la sopa de galets, els canelons o el gall dindi també són protagonistes aquests dies. En el capítol de fruita i verdura, la pinya i el raïm són les estrelles, però amb la crisi les fruites exòtiques van a la baixa i se n'imposen d'altres, com la cirera.

Actualitzat
Aquestes dates, els mercats les viuen frenèticament. Diuen els venedors que, a diferència d'altres anys, aquest Nadal les famílies han esperat força per fer les compres dels productes frescos. Això tot i saber que, sobretot pel que fa al peix i al marisc, com més s'acosta el dia de Nadal, més s'encareixen.

En els últims anys s'havia notat un increment de la gent que s'estimava més no complicar-se la vida i anar a un restaurant, però sembla que la crisi ha fet que tornem a passar hores davant dels fogons. 

La data que potser més es ressentirà per la crisi és Cap d'Any, ja que molts consumidors diuen que es quedaran a casa per estalviar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut