Platja d'Aro

Les cinc monitores alemanyes que van organitzar la flashmob de Platja d'Aro queden en llibertat amb càrrecs

Se les acusa d'un delicte de desordre públic

Actualitzat

El jutge ha deixat aquest dimecres en llibertat i sense cap mesura cautelar les cinc monitores de nacionalitat alemanya que dimarts a la nit van ser detingudes després que una flashmob que havien organitzat a Platja d'Aro es confongués per part d'alguns ciutadans, un fet que va causar escenes de pànic. Tot i això, el titular del jutjat d'instrucció número 3 de Sant Feliu de Guíxols els manté els càrrecs per desordre públic.

Les cinc monitores formaven part d'un grup de joves que van simular que dos famosos eren perseguits per un grup de paparazzis i fans, en ple centre de Platja d'Aro, on a aquella hora hi havia nombroses persones que freqüentaven terrasses o botigues encara obertes al públic. Alguns ciutadans van malinterpretar la flashmob i van pensar que les carreres eren a causa d'una amenaça terrorista, i hi va haver una estampida de gent corrent pels carrers mentre es propagava el rumor, sense fonament, que s'estaven disparant trets.

Ressò internacional

Els fets de Platja d'Aro han traspassat l'àmbit català i se n'han fet ressò mitjans com la BBC o el diari alemany "Die Welt".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut