Convent de les carmelites d'Hondarribia
Convent de les carmelites d'Hondarribia
Hondarribia

Les carmelites d'Hondarribia defensen la víctima de la manada: "Jo sí que et crec"

En el seu escrit a Facebook, defensen que les dones "facin lliurement el contrari" del que fan elles sense ser jutjades, violades, assassinades ni humiliades

RedaccióActualitzat

Patricia ha estat l'encarregada de fer el missatge a favor de la víctima de La Manada en nom de la comunitat de monges de les Carmelites Descalces d'Hondarribia, a Euskadi.

Aquest grup de monges, que viu en estricta clausura, ha volgut expressar la seva opinió sobre el fet amb un emotiu missatge a Facebook. Un escrit que s'està fent viral.

La sentència de nou anys de presó als membres de La Manada i l'absolució d'agressió sexual de tots ells ha despertat el rebuig de molts sectors de la societat que han fet pública la seva disconformitat per les decisions preses pels jutges. Les monges carmelites d'Hondarribia també s'hi han sumat amb el seu escrit.

En el missatge, defensen que les dones "facin lliurement el contrari" del que fan elles sense ser jutjades, violades, assassinades ni humiliades. El text acaba amb la frase: "Germana, jo sí que et crec":

 

 

ARXIVAT A:
La Manada
Anar al contingut