Imatge extreta del circuit de videovigilància on es veu com un dels lladres agafa una escala per ajudar a baixar els altres dos lladres. Imatge del …
Imatge extreta del circuit de videovigilància on es veu com un dels lladres agafa una escala per ajudar a baixar els altres dos lladres. Imatge del 13 de març passat del 2016. (Horitzontal)

Les càmeres d'una empresa de les Preses graven tres lladres robant aparentment amb la cara descoberta

ACN Les Preses.-Tres homes van entrar a robar a l'empresa Arico Forest, dedicada a manteniment de carreteres i treballs forestals, de les Preses (Garrotxa) la matinada del 13 de març. Ho van fer aparentment amb la cara descoberta i amb llanternes per veure-s'hi de nit. Van anar amb molt de compte per no fer saltar l'alarma tot esquivant els sensors de moviment però el que no van veure és que hi havia un circuit de càmeres de videovigilància que els va gravar des de dos punts. Ho van descobrir quan marxaven i de fet li van donar un cop a la càmera exterior. Però ja era massa tard perquè una de les càmeres els havia pogut gravar amb detall, fins i tot alguns moments de cara. Tot aquest material s'ha entregat als mossos després de posar la denúncia amb l'objectiu d'enxampar els culpables. Es van endur 15 euros en efectiu, algunes eines i maquinària així com desperfectes per valor de més de 13.000 euros.

Anar al contingut