Espanyol

Les baixes al mig del camp preocupen l'Espanyol de cara a la visita de l'Sporting

Perduda l'oportunitat d'acostar-se a la salvació a Valladolid, aquest diumenge l'Espanyol té una nova ocasió de deixar enrere el perill del descens davant d'un rival directe. Els blanc-i-blaus reben l'Sporting a Cornellà-el Prat i és precisament el factor camp el que encoratja els homes de Pochettino per sumar una nova victòria. El tècnic argentí té la baixa del lesionat Javi Márquez, però la bona notícia és que el Comitè de Competició ha anul·lat la groga que Baena va veure a Valladolid i podrà jugar. L'andalús, Verdú i Moisés opten al doble pivot.

Actualitzat
Moisés no ha pogut acabar l'entrenament d'aquest divendres per uns problemes musculars i afegeix incertesa a un ja castigat mig del camp periquito. 

Joan Verdú sembla cridat a acompanyar el de Badia en el doble pivot blanc-i-blau. Per si de cas, Pochettino podria incloure el jove Manu Molina a la llista de convocats per rebre l'Sporting.

Coro, en canvi, ha tornat a treballar amb el grup, tot i que encara no té prevista una reincorporació imminent. David García, l'altre lesionat de la plantilla, sí que podrà treballar amb la resta de la plantilla a partir de la setmana que ve.

La bona notícia per a Pochettino és que Kameni ha rebut l'alta, un cop recuperat de la seva lesió al canell. L'Espanyol farà dissabte un últim entrenament per preparar el partit de diumenge contra l'Sporting.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut