Cornellà del Terri

Les autoritats mexicanes suspenen la recerca del jove gironí desaparegut a Cancún

Les autoritats mexicanes han suspès aquest divendres la recerca d'un jove de Cornellà del Terri desaparegut prop de Cancún. El noi, de 24 anys, va desaparèixer diumenge passat mentre practicava submarinisme a l'illa de Cozumel. Treballava a la zona com a fotògraf d'immersió. Ara començaran les investigacions per aclarir els fets.

Actualitzat
Les autoritats mexicanes han decidit suspendre la recerca del jove gironí perquè han passat més de 72 hores des de la desaparició del noi i encara no s'ha trobat cap rastre del seu cos. Així ho ha explicat a Catalunya Informació el cònsol espanyol a Cancún, Javier Marañón, que ha anunciat que ara començaran les investigacions per aclarir els fets i esbrinar si hi ha responsabilitats.

Eduard Burillo va desaparèixer diumenge passat mentre treballava a l'escull de corall de l'illa de Cozumel, una zona turística situada davant de la costa de Cancún. El noi, que treballava com a fotògraf d'immersió, es va submergir amb un grup de turistes i ja no va tornar a sortir. Les autoritats mexicanes el busquen des d'aquell dia, tot i que, segons l'alcalde de Cornellà del Terri, Pere Vilà, la notícia de la desaparició del jove els va arribar dijous passat. Vilà ha explicat que el jove era conegut al municipi del Pla de l'Estany, on viuen la seva mare i la seva germana.
Anar al contingut