Charles Manson en una imatges del 2011. (Foto: Reuters)
Charles Manson en una imatge del 2011. (Foto: Reuters)
Los Angeles

Les autoritats de Califòrnia deneguen la llibertat condicional a Charles Manson per dotzena vegada

Les autoritats penitenciàries de Califòrnia han denegat la llibertat condicional a Charles Manson per dotzena vegada. Manson, que ara té 77 anys, en fa més de quaranta que és a la presó. El van condemnar a cadena perpètua per la matança, l'any 1969, de set persones, entre les quals hi havia l'actriu Sharon Tate, dona de Roman Polanski, llavors embarassada de vuit mesos i mig. Manson, un dels psicòpates més cèlebres del món, s'haurà d'esperar quinze anys abans de poder tornar a demanar la llibertat. L'última petició, abans de la que ara li han denegat, va ser l'any 2007.

RedaccióActualitzat
Charles Manson va ser condemnat a morir a la cambra de gas el 1971. Era el líder de la secta La Família, els seguidors de la qual van cometre diversos assassinats. Manson va ser condemnat per set dels casos.

La condemna a mort va ser commutada per la cadena perpètua després que els tribunals de Califòrnia declaressin inconstitucional castigar amb la pena de mort.

Les autoritats han denegat la petició de llibertat condicional a Manson perquè consideren que encara és perillós i han ajornat la revisió del cas fins d'aquí a 15 anys, quan Manson en tindrà 92.

Charles Manson compleix condemna a la presó de Corcoran, al nord-oest de Los Angeles. En una entrevista a la revista "Vanity Fair" el 2011, Manson es va descriure a si mateix com un home "mesquí, brut, malfactor i dolent" i va assegurar que va ser condemnat per "ser la voluntat de Déu".
Anar al contingut