L'editorial amb amenaces de Jiménez Losantos arriba a Alemanya

El periodista ha alertat que "a Baviera poden començar a explotar cerveseries"

RedaccióActualitzat

La policia de Munic ha confirmat aquest divendres que té constància de les amenaces de Jiménez Losantos, que ha reaccionat a la llibertat de Carles Puigdemont afirmant, a la cadena radionònica esRadio, que "a Baviera poden explotar cerveseries".

El comunicador ha titllat de "racista" la decisió judicial alemanya i ha criticat que "Baviera no es pot separar, però d'Espanya se'n pot separar qui vulgui".

En el seu editorial, Losantos també és molt dur amb l'actual govern espanyol.

 

Losantos ha seguit el seu editorial dient: "A Espanya no els ho perdonarem. A les Balears hi ha uns 200.000 alemanys d'ostatges. A Baviera poden començar a explotar cerveseries." (es pot sentir a partir del minut 18)

 

 

A través del compte de Twitter oficial, la policia de Munic ha agraït als usuaris que li hagin fet arribar l'àudio de Losantos.

 

La premsa alemanya també s'ha fet ressò de les declaracions del periodista.

 

 

El setmanari "Focus" explica que un periodista espanyol amenaça Alemanya després de l'alliberament de Puigdemont.

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya també s'hi ha referit i assegura que analitzarà les declaracions de Federico Jiménez Losantos per les amenaces i insults contra Alemanya.

A la xarxa han aparegut alguns missatges en suport del periodista; un s'ha fet des d'un compte de Twitter que simula ser de Ciutadans d'Igualada.

El compte oficial de Ciutadans, però, ha desmentit que sigui un compte del partit i asseguren que ho denunciaran.

 

ARXIVAT A:
Procés catalàUnió Europea
Anar al contingut