Manifestació per la llibertat dels "Jordis" el 21 d'octubre
Manifestació per la llibertat dels "Jordis" el 21 d'octubre
Barcelona

Les afectacions de la manifestació de l'11N en un escenari inèdit

RedaccióActualitzat

La manifestació convocada per dissabte per reclamar l'alliberament dels empresonats es vol fer amb la mínima afectació del trànsit.

Començarà a les 5 de la tarda a la cruïlla del carrer Marina i el carrer Pujades de Barcelona i baixarà cap al mar fins a l'avinguda Icària, on hi haurà l'escenari.

A la capçalera hi aniran els principals dirigents sobiranistes. També hi haurà una capçalera d'honor amb els familiars dels empresonats i dels membres del govern que són a Brussel·les.

Com que es vol la mínima interferència, el trànsit s'anirà tallant en funció de l'afluència de gent. Sobretot, els carrers transversals al carrer Marina.

Hi haurà trams, però, que quedaran afectats abans del començament de la manifestació. Sobretot, la zona de l'escenari -avinguda d'Icària amb Marina-, que quedarà tallada a partir de les 8 del matí.

En alguns xamfrans no s'hi podran aparcar ni cotxes, ni motos, ni bicis des de les 7 del matí. Als del carrer Marina, entre l'avinguda d'Icària fins a Gran Via. I als xamfrans de l'avinguda Icària, entre Marina i Frederic Mompou/Àlaba.

TMB, que recomana l'ús del transport públic per arribar a la manifestació, també ha previst un dispositiu especial que inclou reforços del metro. Més trens, més personal i més efectius de seguretat.

La manifestació alterarà el recorregut de 23 línies d'autobusos

Aquestes són les línies que quedaran afectades entre les 3 de la tarda i les 9 de la nit: H8, H10, H12, H14, H16, V21, V27, 6, 7, 19, 20, 33, 34, 36, 40, 42, 45, 47, 50, 51, 59, 62 i 92.

 

Anar al contingut