Nova York

Les accions de Yahoo es disparen a la borsa després de l'oferta de compra de Microsoft

Bona rebuda dels mercats a l'oferta de compra de Microsoft sobre Yahoo. Les accions de Yahoo al mercat de valors tecnològics de la borsa nord-americana, el Nasdaq, s'han disparat a l'alça un 47,58%, fins als 28,38 dòlars per acció. En canvi, Microsoft i Google han cedit posicions. Microsoft, un 6,48%, mentre que Google ha tancat a la baixa amb un descens del 6,60%. L'oferta de compra del grup de Bill Gates s'eleva a 44.600 milions de dòlars o, el que és el mateix, 31 dòlars per acció de Yahoo, un valor al qual s'han acostat els títols de la companyia en l'última sessió de la borsa.

Actualitzat

Els analistes de Wall Street consideren que, amb la seva oferta, Microsoft admet que no pot lluitar per si mateixa contra el cercador d'internet Google, que domina el mercat de cercadors, amb una quota als Estats Units del 56,3% el passat mes de desembre.

Yahoo, amb el 17,7%, i Microsoft, amb el 13,8%, aconseguirien juntes el 31,5% de quota en el mercat nord-americà dels cercadors d'internet.

Sigui com sigui, Bill Gates ha vist una oportunitat de mercat i no la vol deixar passar. L'objectiu, segons ha explicat el mateix director executiu de Microsoft, Steven Ballmer, és parar els peus a Google.

Anar al contingut