L'equip juvenil del Barça, campió de la Copa del Rei

El Futbol Club Barcelona s'ha adjudicat el quinzè títol de campió de la Copa del Rei en categoria juvenil, a l'estadi La Fuensanta de Cuenca, en vèncer el Mallorca per 2-1. Els gols blaugranes van ser obra de Carroza i Sergio García; pel que fa al conjunt balear, Axel va ser l'encarregat d'estrenar el marcador.

La primera part va ser molt disputada, tots dos equips eren conscients del que hi havia en joc i això es reflectia al terreny de joc. L'equip balear va ser el primer d'avançar-se en el marcador, gràcies a un gol d'Axel en el minut 20, després d'un contraatac per la banda dreta que va acabar amb el xut creuat del jugador del Mallorca. El Barça va tenir diverses ocasions per empatar, però no hi va haver sort. Carroza i Verdú, que va ser elegit millor jugador del torneig, van ser els protagonistes del conjunt blaugrana. Després del descans i amb el marcador en contra, els catalans van sortir molt concentrats i van prendre la iniciativa. L'empat arribaria en el minut 56, després d'una rematada de cap de Carroza al segon pal. Va ser en el minut 81, quan Sergio García, després d'una jugada individual en què es va desfer de dos contraris, va fer pujar el 2-1 definitiu. Era el gol que donava el títol als homes de Jordi Roura.