Waterpolo

L'equip espanyol de waterpolo femení guanya l'or en vèncer Austràlia (8-6) en la final

La selecció espanyola femenina de waterpolo segueix creixent. Ara fa uns mesos van guanyar la plata als Jocs de Londres i aquest divendres, han fet història guanyant l'or als mundials de natació de Barcelona. La joveníssima selecció espanyola, amb nou catalanes a les seves files, s'ha imposat a Austràlia per 8-6 en la final.

Actualitzat
La selecció espanyola femenina de waterpolo segueix creixent. Ara fa uns mesos van guanyar la plata als Jocs de Londres i aquest divendres, han fet història guanyant l'or als mundials de natació de Barcelona. La joveníssima selecció espanyola, amb nou catalanes a les seves files, s'ha imposat a Austràlia, per 8-6, en una final en què les de Miki Oca sempre han portat la iniciativa.

Les "guerreres" s'han avançat amb un 2-0 i han sabut controlar les envestides de les australianes que en tot moment han optat a capgirar el marcador. De fet, en l'últim quart, Lincoln ha marcat per Austràlia el 7-5 però aviat Jennifer Pareja, la capitana i escollida millor jugadora del torneig, ha marcat el seu segon gol donant el Mundial a les espanyoles. Maica Garcia i Laura López han marcat dos gols cadascuna. Blas i Tarragó han estat les altres golejadores.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut