Tenis

L'equip espanyol de Copa Davis i el seu capità es planten davant la Federació

Emilio Sánchez Vicario i els membres de l'equip espanyol de Copa Davis han carregat amb força contra el president de la Federació Espanyol de Tenis, Pedro Muñoz, perquè entenen que vol que les semifinals contra els Estats Units del setembre que ve es juguin a Madrid, tot i que l'opinió dels esportistes és contrària. L'equip espanyol considera que no jugar en una ciutat al nivell del mar afavoriria els nord-americans i no han dubtat a criticar les maneres dictatorials de la Federació.

Actualitzat

Els vuit jugadors de l'equip espanyol de Copa Davis i el seu capità, Emilio Sánchez Vicario, han anunciat que no participaran en cap acte públic o promocional de la Federació Espanyola de Tenis mentre Pedro Muñoz sigui president. L'equip ha manifestat a través d'un comunicat públic el seu desacord i malestar amb la manera d'actuar del president. L'acusen d'enganyar-los contínuament des de l'inici del seu mandat. La decisió de Muñoz de triar Madrid com a seu per a l'eliminatòria de les semifinals de Copa Davis contra els Estats Units ha estat el detonant de les protestes de l'equip.

No volen jugar a la capital espanyola perquè creuen que és millor fer-ho a nivell del mar. El comunicat el signen els vuit jugadors de l'equip: Rafa Nadal, David Ferrer, Carles Moyà, Tommy Robredo, Nicolás Almagro, Juan Carlos Ferrero, Fernando Verdasco i Feliciano López, a més del capità, Emilio Sánchez Vicario.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut