Futbol

L'equip de Luis Aragonés torna a la feina amb optimisme, però amb els peus a terra

Hores després de golejar Rússia en el debut a l'Eurocopa, els internacionals espanyols s'han dividit en dos grups, amb una sessió de recuperació per als titulars, i de major intensitat per als suplents, entre els quals ha brillat Santi Cazorla amb un recital golejador. L'equip espanyol ha tornat a entrenar-se amb optimisme, per la imatge oferta a l'estrena, però amb els peus a terra. Aquesta ha estat la consigna principal de Luis Aragonés durant els primers minuts de la jornada, dedicats a una xerrada conjunta.

Actualitzat

Posteriorment, el seleccionador espanyol ha separat en un camp els titulars i en l'adjunt, els suplents. Per als deu jugadors de camp que van començar d'inici davant Rússia, la sessió s'ha basat en estiraments i en una suau correguda per fer treballar els músculs.

Els suplents han fet més treball físic amb els intensos partits a mig camp. Entre ells, amb Luis Aragonés motivant els seus jugadors contínuament, s'ha destapat la cara més golejadora de Cazorla. Després de gairebé hora i mitja d'entrenament per als suplents, i 45 minuts per als titulars, tots han rebut permís del tècnic per desconnectar fins a les deu de demà. Podran compartir moments amb les seves famílies i sortir de l'hotel de concentració. Demà, tornaran a la feina més intensa, amb una doble sessió enfocant el pròsim rival, Suècia.

Aragonés cridarà l'atenció a Torres

Luis Aragonés cridarà a l'ordre Fernando Torres, per la reacció que aquest va tenir quan va ser canviat en la segona meitat del partit davant Rússia. El davanter del Liverpool, que va ser substituït per Cesc Fàbregas en el minut 54, va abandonar la gespa de l'estadi Tivoli Neu de Innsbruck amb una cara seriosa i li va negar la mà al seleccionador quan s'acostava a la banqueta. L'entrenador ha declarat que són "coses que es queden al vestidor", per aclarir més tard que "les coses no quedaran així".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut