Ciclisme

L'equip CSC s'imposa a la crono i Carlos Sastre és el primer líder de la Vuelta

L'equip CSC ha fet bons els pronòstics i s'ha adjudicat l'etapa pròleg de la Vuelta a Espanya. La formació danesa ha completat els 7,3 quilòmetres de la contrarellotge per equips amb un temps final de 7 minuts i 36 segons, amb una mitjana de 57,361 km/hora. Carlos Sastre ha creuat en primer lloc la línia d'arribada i per tant s'ha vestit amb el mallot or. Els seus companys d'equip, els danesos Lars Bak i Nicky Sorensen, són segon i tercer, respectivament. Demà diumenge, primera etapa en línia de 176 quilòmetres entre Màlaga i Còrdova.

Actualitzat

Carlos Sastre, tercer classificat en l'últim Tour després de l'"afer Landis", s'ha convertit en el primer líder de la Vuelta 2006. Pel que fa als favorits, Alejandro Valverde i Óscar Pereiro, de l'Illes Balears, han entrat a set segons de Sastre, mentre que Denis Mentxov, del Rabobank, vencedor de l'edició del 2005 per desqualificació per dopatge de Roberto Heras, s'ha situat a 18 segons del guanyador de l'etapa.

L'equip CSC ha rodat amb certa facilitat respecte a la resta de formacions, tenint en compte que la distància només era de 7,3 quilòmetres. L'Illes Balears ha fet un registre de 7 minuts i 43 segons, mentre que el Team Milram ha invertit un segon més i ha estat tercer a la línia d'arribada.

L'etapa de demà diumenge serà la primera en línia i unirà Màlaga amb Còrdova. Seran un total de 176 quilòmetres amb dos ports de tercera categoria. Un recorregut que, sens dubte, serà propici per als esprintadors.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut