Leonarda i la seva família, a Mítrovitza.
Leonarda i la seva família, a Mítrovitza. (Foto: EFE)
Pristina

Leonarda i la seva família, agredits a Kosovo per uns desconeguts

L'adolescent gitana expulsada de França pel govern de François Hollande, Leonarda Dibrani, ha estat agredida per un grup de persones quan passejava amb la seva família per Mítrovitza, a Kosovo, on viu des que la van deportar. La mare és a l'hospital.

RedaccióActualitzat

L'adolescent gitana expulsada de França pel govern de François Hollande, Leonarda Dibrani, ha estat agredida per un grup de persones quan passejava amb la seva família per Mítrovitza, a Kossovo, on viu des que la van deportar.

Segons ha explicat la policia, els agressors han agredit la família, i la que n'ha sortit més mal parada és la mare de la Leonarda, que ara és a l'hospital. El pare de la noia denuncia que no se senten segurs a Kosovo, l'endemà que la seva filla va rebutjar l'oferta d'Hollande perquè torni sola a França i hi continuï estudiant. Precisament aquest diumenge, el ministre de l'Interior francès, Manuel Valls, s'ha refermat en la seva política d'expulsar els immigrants que no tenen permís de residència a França.

En unes declaracions al "Journal du Dimanche", Valls ha assegurat que l'emoció no pot dictar la línia política d'un govern i ha afegit que res el desviarà del seu rumb, tot i la controvèrsia que ha generat el cas de Leonarda Dibrani.

Anar al contingut