Leo Messi oferint una de les Botes d'Or als aficionats del Barça (Foto: EFE)
Futbol

Leo Messi publicarà la seva biografia oficial l'any vinent

Leo Messi publicarà l'any vinent una biografia seva en què apareixeran comentaris de companys, rivals i personalitats del futbol com Josep Guardiola, Joseph Blatter i Michael Plattini. Un dels compradors del llibre, escollit per sorteig, podrà passar tot un dia amb el davanter del F. C. Barcelona.

Actualitzat

Leo Messi publicarà l'any vinent una biografia seva en què apareixeran comentaris de companys, rivals i personalitats del futbol com Josep Guardiola, Joseph Blatter i Michael Plattini, segons va anunciar ahir la fundació que porta el nom del jugador. Un dels compradors del llibre, escollit per sorteig, podrà passar tot un dia amb el davanter del F. C. Barcelona durant la concentració de la selecció argentina per al Mundial del Brasil, entre juny i juliol del 2014.

El davanter del Barcelona vol fer una tirada d'almenys 1 milió i mig d'exemplars per distribuir-los en uns 50 països. El llibre, de gairebé 300 pàgines, inclou entrevistes amb Messi a més d'informació sobre la seva trajectòria esportiva tant al Barça com a la seleccio argentina. El mateix jugador seleccionarà la coberta de la publicació entre els dissenys presentats en un concurs mundial. A Espanya, l'Argentina i el Brasil, el volum tindrà una edició especial, amb el disseny guanyador en cada un d'aquest països a la contraportada. També es preveu una edició electrònica que s'anirà actualitzant.


 
  
 
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut