Leo Messi i Josep Maria Bartomeu firmant l'adequació del contracte. (Foto: www.fcbarcelona.cat)
Leo Messi i Josep Maria Bartomeu firmant l'adequació del contracte. (Foto: www.fcbarcelona.cat)
Barça

Leo Messi firma la millora del seu contracte amb el Barça

L'acord entre el F. C. Barcelona i Leo Messi per l'adequació del contracte del futbolista argentí ja està tancat. Totes dues parts han firmat el nou redactat d'un contracte amb una millora en la nòmina del davanter, que arribarà als 20 milions d'euros nets per temporada. El davanter serà novament el jugador més ben pagat del món.

Actualitzat

L'acord entre el F. C. Barcelona i Leo Messi per l'adequació del contracte del futbolista argentí ja està tancat. Totes dues parts han firmat el nou redactat d'un contracte que recull una millora en la nòmina del davanter, que ara serà de 20 milions nets per temporada. Es tracta de la setena renovació que firma Messi des que pertany a la disciplina del Barça i que el converteix novament en el jugador més ben pagat del món. La seva clàusula de rescissió (fixada en 250 milions d'euros) no ha variat, com tampoc ho ha fet la durada del vincle amb el club (fins al 2018).

El davanter, abans de marxar a l'Argentina, ha publicat un missatge a la xarxa social xinesa Tencent Weibo en què reconeix que ha estat un any dur, que l'equip "va tenir l'oportunitat d'aconseguir un objectiu a l'últim partit i no va saber aprofitar-ho", i per això demana perdó als aficionats. Messi també admet que no ha estat una de les seves millors temporades. L'argentí diu que està molt content al club i desitja continuar, però "és la gent de Barcelona la que decideix el meu futur", una frase arran dels xiulets que va rebre per part del públic del Camp Nou durant el partit contra l'Atlètic de Madrid.

 

Anar al contingut